Zo maar een lijst met Typische activiteiten!

Voor ieder wat wils, recreatief, spannend, uitdagend, sportief, grensverleggend!

typische activiteiten

De activiteiten waar je aan kan deelnemen zijn onder te verdelen in activiteiten van een dag(deel), weekend of week en bieden de kans je grenzen te verleggen. Zowel onze deelnemers als onze vrijwilligers zijn jonge en enthousiaste, maar vooral ook actieve mensen.

Maatwerk

typische activiteiten - indoor skydiven

Staat jouw activiteit er niet bij? Naast de activiteiten die we organiseren, staan we altijd open voor nieuwe ideeën. Mogelijkheden die we graag voor je uitzoeken, zodat we die activiteiten samen met je kunnen ondernemen.

typische activiteiten - karten

Lijkt het je leuk om met ons op pad te gaan, maar kun je door jouw beperking niet gemakkelijk op stap? Je kunt het zo gek niet bedenken; er zijn volop mogelijkheden. Volg de link hieronder om je in te schrijven bij Typisch en aan te melden voor de volgende activiteit.

Geplande Activiteiten

Typisch weekend

8 – 10 maart 2019

In het tweede weekend van maart gaan we gezellig een weekendje uitwaaien in ‘s Gravenzande. Op de planning staat in ieder geval blokarten. Ben jij van de partij?

Typische survivallen

12 -14 april 2019

Een weekend vol sportieve uitdagingen in het schone Brabant. Heb jij ook zin om je grenzen te verleggen? Dan heten we je graag van harte welkom op dit Typische weekend.

5 jarig bestaan

11 mei 2019

Op zaterdag 11 mei vieren we ons 5 jarig bestaan op het terrein van Bio vakantieoord in Arnhem. Naast het terug kijken zullen de op de dag zelf ook leuke activiteiten organiseren en samen proosten op een mooie toekomst

Jouw activiteit?

Staat jouw activiteit er niet bij? Niet getreurd want naast deze activiteiten, staan we altijd open voor nieuwe ideeën.

Maatwerk

Mijn eerste Festival was super!

een typische reactie, van een typische deelnemer!

Onze Vrienden

Stichting Wigwam
Stichting REVI

We zijn onze vrienden dankbaar voor al hun hulp en goede samenwerking. Wil jij ons ook helpen dan kan dat op verschillende manieren. Zo kan je je inzetten als vrijwilliger en zijn er verschillende sponsor mogelijkheden. Uiteraard kan je hierover ook direct contact met ons opnemen.