Stichting Typisch maakt meer mogelijk!

We denken niet aan wat niet kan, maar doen wat wel kan!

Georganiseerde Activiteiten

De activiteiten waar je aan kan deelnemen zijn onder te verdelen in activiteiten van een dag(deel), weekend of week en bieden de kans je grenzen te verleggen. Zowel onze deelnemers als onze vrijwilligers zijn jonge en enthousiaste, maar vooral ook actieve mensen.

Een rijtje van Typische activiteiten die we ondernemen zijn: een avondje bioscoop, duiken, speed-daten, motorrijden, karten, kroegentocht, festivalbezoek, zeilen, een concertbezoek, boomklimmen, of bowlen.

Maatwerk

Staat jouw activiteit er niet bij? Niet getreurd want naast deze activiteiten, staan we altijd open voor nieuwe ideeën. Mogelijkheden die we graag voor je uitzoeken en die we samen ondernemen.

Maatwerk

Dagje uit

Regelmatig plannen we met de stichting een dagje uit. Bioscoop, Bowlen, Hight Tea, avond stappen, karten.
We kunnen de dag zo actief invullen als je zelf wilt. Je kan alleen met ons op pad of aangeven dat je met andere mensen samen wilt.
Dit kunnen je eigen vrienden zijn of mensen die zich bij ons aanmelden en dezelfde interesses hebben. Zo leer je makkelijk nieuwe mensen kennen.

Weekendje weg

Een aantal keer per jaar worden er weekenden met een open inschrijving georganiseerd. Dit kan een actief survival weekend zijn, waarin droppings, bossurvivals of klim parcours op het programma staan.
Ook organiseren we weekenden waarin we juist meer de rust en gezelligheid opzoeken. Een dagje sightseeing of shoppen. Een avondje stappen of een (boot)tocht door één van de Nederlandse natuurgebieden.

Concerten & Festivals

Meteen vanaf het ontstaan van Stichting Typisch zijn we te vinden op concerten en festivals in Nederland en soms zelfs daarbuiten. Want of je nu van popmuziek houdt of meer van de rockende basgitaren bent, muziek zit in iedereen zijn genen.

Een concert meepakken in Ziggo Dome is natuurlijk mooi, maar een steeds grotere groep “die hards” gaat met ons mee naar festivals als Pinkpop en Concert at Sea.

Onze Vrienden

Stichting Wigwam
Stichting REVI

We zijn onze vrienden dankbaar voor al hun hulp en goede samenwerking. Wil jij ons ook helpen dan kan dat op verschillende manieren. Zo kan je je inzetten als vrijwilliger en zijn er verschillende sponsor mogelijkheden. Uiteraard kan je hierover ook direct contact met ons opnemen.