Typische vrienden!

Mensen die de stichting in het hart hebben gesloten!

Word vrijwilliger

typische activiteiten

Wil jij je actief inzetten voor onze jongeren en ze daarmee een onvergetelijke tijd te geven, dan is vrijwilliger worden bij Stichting Typisch iets voor jou. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers zowel met als zonder zorg achtergrond. Meer informatie over wat je als vrijwilliger bij onze stichting kan verwachten vind je in ons vrijwilligers gedeelte.

Doneer

typische activiteiten - indoor skydiven

Een donatie aan Stichting Typisch is altijd welkom. Dit kan op verschillende manieren. Door een gift te doen aan ons. Stichting Typisch heeft de ANBI status. Sponsoring is ook mogelijk in de vorm van goederen. Bijvoorbeeld door de boodschappen te betalen voor een weekend weg of een specifieke activiteit die wordt georganiseerd.

Typische Vrienden

typische activiteiten - karten

Iedereen kan vriend worden! Familie, collega’s, kennissen. Iedereen die iets voor Stichting Typisch betekent, zien wij als vriend. Dit kan door een financiële bijdragen, maar bijvoorbeeld ook door een donatie in de vorm van goederen.

Mijn eerste Festival was super!

een typische reactie van een typische deelnemer!

Onze Vrienden

Stichting Wigwam
Stichting REVI

We zijn onze vrienden dankbaar voor al hun hulp en goede samenwerking. Wil jij ons ook helpen dan kan dat op verschillende manieren. Zo kan je je inzetten als vrijwilliger en zijn er verschillende sponsor mogelijkheden. Uiteraard kan je hierover ook direct contact met ons opnemen.