Typische vrienden!

Mensen die de stichting in het hart hebben gesloten!

Word vrijwilliger

typische activiteiten

Wil jij je actief inzetten voor onze jongeren en ze daarmee een onvergetelijke tijd te geven, dan is vrijwilliger worden bij Stichting Typisch iets voor jou. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers zowel met als zonder zorg achtergrond. Meer informatie over wat je als vrijwilliger bij onze stichting kan verwachten vind je in ons vrijwilligers gedeelte.

Doneer

typische activiteiten - indoor skydiven

Een donatie aan Stichting Typisch is altijd welkom. Dit kan op verschillende manieren. Door een gift te doen aan ons. Stichting Typisch heeft de ANBI status. Sponsoring is ook mogelijk in de vorm van goederen. Bijvoorbeeld door de boodschappen te betalen voor een weekend weg of een specifieke activiteit die wordt georganiseerd.

Typische Vrienden

typische activiteiten - karten

Iedereen kan vriend worden! Familie, collega’s, kennissen. Iedereen die iets voor Stichting Typisch betekent, zien wij als vriend. Dit kan door een financiële bijdragen, maar bijvoorbeeld ook door een donatie in de vorm van goederen.

Concerten 2016

Pinkpop

10 – 11 – 12 juni 2016
Pinkpop 2016

Ook dit jaar doen we het oudste festival van de wereld aan. Of je nu voor Paul McCartney gaat of Rammstein. Sinds onze oprichting zijn we elk jaar van de partij.

Concert at SEA

1 – 2 juli 2016
Concert at Sea

Genieten van de zon, de zee en de muziek van o.a. Bløf, Typhoon, The Common Linnets, Jett Rebel, Douwe Bob en nog veel meer. Dat is in een notendop wat wij gaan doen op concert @ sea.

Kensington

11 november 2016
Kensington

Kensington is definitief gepromoveert naar de Eredivisie van de Nederlandse rock en vrijdag 11 november zijn wij erbij in de Ziggo Dome

Jouw activiteit?

Staat jouw activiteit er niet bij? Niet getreurd want naast deze activiteiten, staan we altijd open voor nieuwe ideeën.

Mogelijkheden die we graag voor je uitzoeken, zodat we die activiteiten samen met je kunnen ondernemen.

Maatwerk

Mijn eerste Festival was super!

een typische reactie van een typische deelnemer!

Onze Vrienden

Stichting Wigwam
Stichting REVI

We zijn onze vrienden dankbaar voor al hun hulp en goede samenwerking. Wil jij ons ook helpen dan kan dat op verschillende manieren. Zo kan je je inzetten als vrijwilliger en zijn er verschillende sponsor mogelijkheden. Uiteraard kan je hierover ook direct contact met ons opnemen.